Behandling til krop og sjæl – Børn og voksne

Biodynamisk kranio sakral terapi er en behandlingsform som genskaber balance i dit system, så du kan bruge dit fulde potentiale.

Den biodynamiske tilgang arbejder i resonans, går dybere og tillader kroppens egne selvhelbredende kræfter at virke.

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en behandlingsform uden gøren. En form som tager udgangspunkt i at lytte. Lytte til den historie som kroppen måtte fortælle. Ikke analysere eller dømme, men være neutral og gennem denne lytten give kroppen mulighed for at slippe, hvad der måtte være.

I Biodynamisk KST ser man ikke på symptomet, men på det hele menneske og hvad der ligger bag symptomet. BKST er en behandlingsform med let berøring og hvor terapeuten danner anker for det der måtte dukke op. Dette med troen på at det der er klar til at slippe/afspænde/bearbejde selv aktiverer, når det rigtige rum stilles til rådighed.

Terapeuten lader sig guide af den individuelle klient. Der er derfor aldrig en protokol for hvordan en behandling skal udføres – hvert menneske er unikt. Biodynamisk kranio sakral terapi tager afsæt i fosterets skabelse og de kræfter, som skaber fosteret, også er de kræfter der heler kroppen igennem hele livet. Her med også de ar der kan sætte sig i kroppen ved oplevelser allerede sket ved undfangelsen.

Det praktiske

En session starter altid med en lille samtale, hvor du kan fortælle hvad du oplever og jeg vil stille dig nogle spørgsmål. Behandlingen foregår på den måde at du ligger på en briks fuldt påklædt. Jeg vil placere mine hænder forskellige steder på din krop. Under en behandling vil jeg flytte hænderne 3-5 gange afhængig af det jeg mærker du har behov for.

Børnebehandling

En biodynamisk kranio sakral behandling til børn er samme varighed som til voksne. Selve behandlingen “hands on” kan dog varierer afhængig af barnet. Børn er meget tydelige og bliver behandlingen for meget vil de trække sig eller give udtryk på anden vis. Så det vurderes fra gang til gang hvad der er behovet.

Jeg kan hjælpe dig hvis du oplever…

– Søvnbesvær
– Stress
– Migræne
– Fordøjelsesproblematikker
– Smerter
– Nakke/ryg spændinger
– Angst
– Kolik (baby)
– Uro i kroppen
– Tankemylder
– Depression
– Koncentrationsbesvær

Du er velkommen til at booke tid til en GRATIS samtale, hvor du vil kunne stille alle de spørgsmål du måtte have (:
BOOK GRATIS SAMTALE

Kontakt mig gerne HER